CEMA Butiken

CEMA:s välsorterade butik är absolut nödvändig för modellflygaren. Butiken kan hjälpa dig med det mesta.   Butiken har utökat sitt sortiment  med Futaba,  och Multiplex samt Emcotech detta för att möta kraven från de lite mer avancerade modellflygarna. Skulle du mot all förmodan kvadda ditt pln så finns det ett stort sortiment av seriösa ARF maskiner . Butiken har öppet de flesta dagar och du behöver inte vara orolig eller åka långt för att få tag i något. Du löser det på plats !

 

CEMA " La Piste" (Banan)

Asfaltsbanan på CEMA  är 200 meter lång och 40 meter bred. Det räcker både till jetflyg och större warbirds.  Vid sidan om banan finns ett grässtråk på båda sidor.  I depån finns det nödvändigaste inklusive en  bar med kalla drycker !  Depån är avskild från banan med ett säkerhetsnät. Du får flyga obegränsat men måste ge akt på vissa flygzoner. Inte svårare eller krångligare än hemma.

 

JETFLYG CEMA

Självklart kan du flyga med din jetmodell på CEMAS  suveräna asfaltsbana. Omgivningarna och väderleken gör att du får en lång flygsäsong. Under vinterhalvåret är CEMA perfekt för dig som är jetflygare. Sval luft, svaga vindar, torrt och stabilt väder med mycket sol. Luften är lugn och inte turbulent. Dessutom så kommer du att träffa andra jetpiloter på plats. Och om du saknar något så är butiken välsorterad på det du behöver som jetpilot !

 

CEMA Boende Gården

Här bor du under din vistelse på CEMA.  Hoteller är egentligen en gammal ombyggd lantgård med alla de faktorer som följer med. Varje rum har sitt eget namn och sin egen inredning och atmosfär. Du kan välja mellan att bo i det enklaste dubbelrummet till den stora sviten. Se prislistan för de olika alternativen. Självklart serveras både middag och frukost i matsalen och du har tillgång till både baren, sällskapsutrymmet och biblioteket.

Wasserkuppe

Till vänster har du olika bildarkiv från både CEMA i Frankrike och Wasserkuppe i Tyskland som visar lite mera ingående vad du kan förvänta dig. Klicka på bilderna så blir de större.