Kim Mortensen Kim Mortensen

Välkommen till  Modellflygresor ! 

Här kan du se våra erbjudanden och de möjligheter som finns  för dig som är modellflygare.   Vi erbjuder  först och främst resor till vår nya samarbetspartner i Frankrike, CEMA, (Centre Europeén de modélisme Aérien, Domaine du Planet,) som ligger i Provance (Rians) men kommer även  att erbjuda resor till bla Tyskland och Österike. Vi har  färdiga paket med boende,transfer till platsen, alla tillstånd, försäkringar, samt möjligheter att låna plan/eller få med sitt eget plan och vid vissa tider gemensamma resor med svensk reseledare på plats. Alla modellflygare är välkommna från nybörjare till avancerade. Men tanken är även att erbjuda din familj, som kanske inte modellflyger,  fina möjligheter till andra aktiviteter bla sightseeing, mountainbike,  vandringar  och andra friluftsaktiviteter. Under 2016  kommer vi att arrangera kurser i UAS flygning och flygträning med UAS (mulikoptrar /flyg)  Se under  Paketerbjudande.

I våra  priser ingår inte resa/transport  till och från destinationen  men vi hjälper dig  med dagsaktuell information om  prisvärda flygresor från Stockholm,Köpenhamn,Oslo och Göteborg. Du kan också ta med husbil eller åka i egen bil. Vi hjälper dig med planeringen och kan ge dig information om avgifter på de franska motorvägarna och prisförslag om du vill ställa din husbil på plats.

Test lesson ! With instruktor ! Test lesson ! With instruktor !

Vårt grundkoncept !

 

Kanske du vill modellflyga i bättre väderförhållanden under hela året? Vill du  lära dig mer och utvidga dina vyer? Vill du både modellflyga och uppleva en annorlunda miljö ?  Kanske andra i din familj vill åka med och göra annat medans du modellflyger ?

Vill du gå en kurs i jetflyg eller bara prova på ?

 

Vi vill erbjuda dig ett brett spektrum av upplevelser och personlig utveckling genom  våra resor. Därför har vi både besökt och provat de platser som vi arrangerar resor  till.  Vi har undersökt, testat och provat, bott, ätit och flugit. Allt från själva flygförhållandena till andra aktiviteter runt omkring har vi gått igenom och vi ser till att du ska få det bästa ut ur din modellflygresa !

 

Kim Mortensen

 

 

Sommaren står inför dörren !  Men under  september/oktober 2016 kommer vi att arrangera "Svenskveckor" detta innebär att vi försöker att boka i flera samtidgt och erbjuda lika gemensamma aktiviteter, allt från modellflyg till vinprovning och sightseeing ! Speciellt focus på UAS och FPV flygning med den senaste tekniken!

Hur fungerar det med egna plan ?

  

Det är enkelt!  Ring oss eller skicka ett mail med dina önskemål. Vilken tid du vill komma och hur länge och om du vill ha med egna plan. Vi ger dig ett pris för hela paketet och du lämnar dina plan hos oss i Sverige. När du kommer ned finns dina plan på plats och du kan flyga direkt.  Transportkostnaden beror lite på  antal plan och storlek och tidpunkten. Vi gör transporten själva med en specialldesignad kärra och våra egna medarbetare som kör.Väljer du ett paketpris så ingår inte transportpriset av dina egna plan i priset.(Vi kan ta med ditt plan från Stockholm/Göteborg/Malmö och Köpenhamn)

För dig som inte modellflyger !

 

Jo vi har tänkt på familjen och din partner som kanske inte delar ditt intresse hela tiden och om du själv kanske behöver lite återhämtning.  I både Frankrike och Tyskland finns det massor av annat att göra. På   CEMA i Frankrike finns tex. tennis, mountainbike, fitnesscenter, pool, sauna och jacussi. Och vid Wasserkuppe finns det ännu mer intressanta aktiviteter. Självklart arrangerar vi också sightseeing till närbelägna orter och sevärdheter!

Se  BILDER

Inte så långt bort finns flera andra aktiviteter som bergsklättring, mountainbike och framförallt Golf !

(Klicka på Golf,)